top of page

9 skäl varför du skall transportera din bil med oss i våra täckta biltransporter.

1. Du värderar att veta vem som hanterar din bil. Alla biltransportörer har C-E kort. Det betyder inte att de är utbildade för att hantera din bil. Våra chaufförer har ett genuint bil-intresse och är experter på - just det - exklusiva bilar. De är också experter på att förutsäga var utmaningarna med att transportera din bil kan uppstå. Det kan vara en extremt låg bil som absolut inte får skrapas undertill, det kan vara en svårkörd bil med en känslig koppling. Det är också en förutsättning att vara smärt o vältränad för att kunna ta sig i och ur bilar utan att lämna några märken.

2. Du vill att din bil skall vara i perfekt skick. I en täckt transport så skyddas bilen och all smuts och allt damm och salt hamnar på skåpets sidor, inte på din bil. Att ta av sig skor och ha rena kläder och rena händer när vi rör din bil, är en självklarhet för alla våra chaufförer.


3. Du gillar att bilen är skyddad från andra människor under hela transporten. Våra täckta trailers, är helt neutrala utan loggor och annat som kan väcka intresse. De har också låsbara dörrar, vilket gör att din bil står helt skyddad från omvärldens nyfikna blickar och ibland långa fingrar.


4. Du uppskattar att veta vem du pratar med. Vår kundtjänst är bemannad dygnet runt och vi är aldrig längre bort än din telefon. Kundtjänsten vet alltid om vart din bil är och vem av våra 2 chaufförer som har ansvaret för den. Du når oss via mail, sms och telefon.


5. Du värnar om människor och miljö. Vi har bara chaufförer som har svenska som första språk och de äter, sover och tränar för att alltid vara på topp när de transporterar din bil. Deras dragbilar är Euro 6 och de körs på HVO vilket innebär minimal påverkan på vår miljö.


6. Du har bråttom! Vi kan oftast lösa en akut täckt transport, dörr till dörr vart du än önskar i Europa inom 48 timmar från det att du ringer.


7. Du förstår att värdera kvalitet över kvantitet. Våra täckta transporter kommer aldrig vara ett billigt alternativ. Däremot erbjuder vi alltid rätt pris för rätt tjänst.

8. Värdera hanteringen av din investering. När du valde att investera i din drömbil, valde du då den billigaste eller valde du den bilen som ditt hjärta ville? Servar du din bil hos de billigaste verkstaden, eller servar du den på verkstaden som är bäst utbildad på just din bil? Kör du med de billigaste däcken på marknaden, eller kör du med dom bästa? Tänk då också på att du skall välja en transportör som tar hand om din bil som om den vore sin egen.


9. Vi värderar alla kunder och alla frågor lika högt. Alla bilar som vi transporterar i våra täckta trailers får samma kärlek och omvårdnad. Alla våra kunder är värderade lika mycket, även om du bara vill ha en bil transporterad eller om du kommer transportera flera bilar över lång tid, utan er kan vi inte fortsätta med vårt kvalitetsinriktade arbete.

387 visningar0 kommentarer
bottom of page