top of page

England - Hur ser det ut efter Brexit?


Funderar du på att importera en bil ifrån England?


Funderar du på att skicka en bil till en specialistverkstad i England?


Har du en bil i England som du måste ta till Sverige?


Vi förstår att det finns mycket frågor kring vad som hänt med bilmarknaden i England nu efter årsskiftet. Vi kommer från och med nu kunna erbjuda er full support kring hur ni fortsätter handla med England.


Vi körde väldigt mycket till och från England innan Brexit och vi var där senast 29 December 2020. Marknaden för exklusiva bilar, sportbilar och racingbilar, för att inte glömma veteranbilar, är stor i England. Vi i Sverige och övriga Europa har tidigare importerat mycket bilar ifrån England och vi på Laholms Biltransport tror fortfarande att det finns mycket kunskap i England som vi inte får glömma bort.


Vad kan vi på Laholms Biltransport göra för att hjälpa er med frågorna ni har?


Tull och Moms - Vi har stor kunskap kring detta och hjälper er i hur ni skall tänka. Visste du att det finns stor chans att spara 25% av bilens kostnad i avgifter/moms om bilen kan komma till Sverige som samlarobjekt?


Transport - Även om det är dyrare att transportera bilar från England så är det ekonomiskt försvarbart att välja en transport. De fasta kostnaderna för att själv ta sig till och från England är väldigt höga, och för att inte glömma riskerna. Vägarna i England är väldigt dåliga så man måste vara en van förare för att minimera skador på fordon.


Dokument - Vi på Laholms Biltransport AB är rätt partner om du vill ha en smidig lösning för att få rätt dokument för att importera en bil från England. Tänk även på att vi kan hjälpa er hela vägen, tills dess att bilen har svenska registreringsplåtar.


Kontakta oss direkt vid minsta fundering, vi lovar att vi kan hjälpa dig.

info@laholmsbiltransport.se

+4670-834 55 13

371 visningar0 kommentarer
bottom of page