top of page

TRACKDAY - Gotland ring, Nürburgring, Ascari & Portimao

De senaste veckorna har vi befunnit oss på 2 olika racingbanor i Europa.


GOTLAND RING & GRC

Först var Olle på Gotland ring med Gentleman Racing club och deras 2 dagars event. Vi hade med oss 5 st Porschar i en av våra täckta trailers. Även om bilarna körs hårt på bana och blir smutsiga under eventet är det fortfarande rätt val att välja en täckt trailer. Låga lastvinklar tar bort risken med skrapade frontläppar och onödig belastning på växellåda/koppling.


Detta var första gången för många att köra nya banslingan på Gotland. Detta är nu Världens längsta racingbana med modern standard. Vill du läsa mer om eventet och banan ligger länkar till dom nedan.


https://gotlandring.com

http://www.autolife.se/grc/info/Nürburgring med Porsche Center Helsingborg & Malmö


I slutet på September var vi med Porsche Center Helsingborg & Malmös trackday grupp GRUPPE 11. Här var vi med 2 ekipage, alltså totalt 12 st Porschar, alla GT-modeller. Bland annat 3 st 992 GT3!

Eventet som utspelades på ringen var det anrika Scuderia Hanseat. 3 heldagar med körning på både Nordslingan och GP-banan. Förarna samlar poäng under hela eventet och på sista dagen koras vinnaren! Ett otroligt lärorikt event där man lär sig alla partier på den knappt 21 km långa banan.


Vi tackar Porsche center Helsingborg, Porsche center Malmö och alla förare för väldigt trevliga dagar!ASCARI & PORTIMAO 2022


Vi kommer inom kort gå ut med information för ett väldigt exklusivt event i Spanien och Portugal. 2 dagar på Ascari och 2 dagar på Portimao. Vi kommer åka ner med antingen 12 eller 18 bilar (2 eller 3 ekipage). Vill du veta mer? Ring Johan på +46708345513

172 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page